fbpx

Mijn doelen heb ik helemaal behaald. Regelmatig eet ik wat lekkers en geniet hier dan erg van. Dit past prima binnen mijn gezonde basiseetpatroon. Wat ik vooral anders doe is vooruit kijken en plannen, bijvoorbeeld een boterham eten met soep bij de lunch als ik weet dat we ‘s avond een verjaardag of feestje hebben. Ik zorg ervoor dat ik genoeg groente en fruit in huis heb en geniet van de momentjes met een kopje thee in de zon. De ene keer met een heerlijk koekje en de andere keer met een stuk fruit.

Jacoline Geurtsen,
-35 kilo

Via mijn werk ben ik in contact gekomen met Inge. Doordat ik van Inge geleerd heb hoe ik op een verantwoorde wijze met mijn voedingspatroon om moest gaan, ben ik totaal 16 kg afgevallen. En daar ben ik erg trots op! Door samen te praten over mijn eetpatroon, gaf ze me tips mee die ik ben uit gaan proberen. Heb je een  verjaardag, dan mag best wel wat lekkers, maar maak met je zelf de afspraak wat je die avond mag. Neem gerust een stukje taart maar vraag om een kleiner stukje, neem gezonde snacks (cherry tomaatje/komkommer, beperk je tot 3 lekkere hapjes die avond, neem een glaasje cola/wijn, de rest vul je aan met water. Ook een belangrijke tip; eet wat je nodig hebt!  Zo zijn er nog heel veel tips, maar is te veel om op te noemen. Ben je geïnteresseerd ga dan zeker naar Inge!

Jackliene Bakker,
-16 kg

Ik ben anders gaan eten maar wel op een manier die bij mij past. Met gewoon normaal eten wat ik lekker vind. Zonder honger en calorieën tellen. Tijdens de gesprekken viel ik 9 kilo af. Zonder heel veel moeite ben ik daarna nog 4 kilo afgevallen. Nu, na 6 maanden, zit ik op een eetpatroon waarmee ik op gewicht blijf. Daar kan ik prima mee leven en ervaar het niet als “levenslang”. Ik zit lekker in mijn vel.

Inge van der Spoel,
-13 kg

Ik wist twee dingen heel zeker: 1) Ik wilde afvallen en 2) Met gewoon normaal eten. Waar ik spaak liep was dat ik steeds wel riep dat ik wilde afvallen maar ergens niet wist waar ik moest beginnen en uiteindelijk dus helemaal niets deed. Met als gevolg dat ik er steeds meer tegen aan liep te hikken.Door bij Inge aan de slag te gaan maakte ik meteen een begin. De eerste kilo’s gingen er af. Wat heel fijn was, dat ik gewoon in mijn eigen ritme bleef en niet mij gehele eetpatroon compleet hoefde om te gooien.Nu na meer dan een jaar ben ik nog steeds 18 kilo afgevallen. Ik durf rustig te zeggen dat heel veel mijn nieuwe gewoontes automatisch gedrag is geworden. Het is elke keer weer genieten als ik in de spiegel kijk.

Monique Huijgen,
- 17 kg

Ik raad iedereen van harte aan om zich bij Inge aan te melden! Inge is zeer professioneel en invoelend. Luistert naar jou en weet de vinger op de zere plek te leggen;) Heel erg prettig om samen te werken aan een gezond voedingspatroon middels aan passing van de mindset. Een aanrader!

Melanie van Pelt,
-4 kg

Niet twijfelen, gewoon even contact opnemen! Natuurlijk weet je wat wel en niet gezond is, maar het is een serieuze knop die omgezet moet worden wil je echt gezond afvallen en op dat gewicht blijven. Inge heeft mij hierbij geholpen en ik zat in no-time op mijn streefgewicht. En niet door te crashen, juist gewoon door (lekker) te eten!! Ben súperblij met mijn nieuwe mindset en ik heb zoveel geleerd van Inge. Bedankt!

Janneke Blok,
-11 kg
Zeer tevreden over de begeleiding van Inge. Veel geleerd en eyeopeners. Bedankt Inge, ik wil je bij iedereen aanraden.
Olga van der Hoeven,
-4 kg

Wij waren het spoor een beetje bijster na verschillende diëten, begonnen met Sonja Bakker, shakes, en koolhydraatarm dieet vielen we maar niet af. Er ging een wereld open. Gewoon gezond eten en  genoeg bewegen. Leuke leerzame gesprekken en vooral op een dag keuzes maken. Dat doen we nog steeds.

Peter & Lydia,
-10 kg