fbpx

Ben jij klaar voor een gezond en energiek leven?

Ik help jou om op een eenvoudige manier je eetpatroon gezonder te maken.
Zodat jij maximaal kunt genieten van het leven.

Inge van Helden

Biochemicus, Lifestyle-, Gedrags- en Voedingscoach

Je kunt weer inschrijven voor mijn GRATIS online programma.

We starten op 2 maart 2020, klik op de dropdown button <gratis!> bovenin de pagina om direct in te schrijven.

6528

Hoe zie jij dit gezonde leven voor je?

Een van de belangrijkste elementen van een gezonde leefstijl is een gezond eetpatroon. Daarom is het van belang dat je leert om daar een prettige balans in te vinden. Leer omgaan met alle uitdagingen om je heen. En ontdek hoe jij het liefst wilt gaan eten.

Je vindt gezondheid heel belangrijk, maar je handelt er niet voldoende naar. Betrap jij je regelmatig op uitstelgedrag of dat je aan het goedpraten bent? En hoop je, telkens opnieuw, dat je morgen wel gemotiveerd bent om vol te houden?

Waar je echt naar verlangt is het moment waarop je eetpatroon vanzelfsprekend is. Dat je er niet meer zo bij na hoeft te denken. Je nieuwe eetpatroon geeft je een gezond en fit lichaam. Zodat jij met meer energie en meer vrijheid kunt gaan genieten van alles wat het leven je te bieden heeft.

Tijd voor verandering!

Hoe kan ik je helpen?

Hoe je én lekker kunt blijven eten én daar controle op kunt uitoefenen.

5728

GRATIS KENNISMAKEN

Wil jij gestructureerd en blijvend gezonder gaan eten & leven? Wil jij weten hoe je jezelf gemotiveerd blijft houden?  Weet je niet zo goed hoe je het moet aanpakken & wil je er dolgraag bij geholpen worden?

Plan dan het gratis kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek luister ik goed naar wat jij echt graag wilt.

De sessie is in een prachtig pand in Hendrik-Ido-Ambacht.  Je voelt je het fijnst in een rustige en relaxte omgeving, dus ik nodig je graag uit om te ontdekken hoe ik je hiermee kan helpen.

6165

GRATIS ONLINE PROGRAMMA

Ben je er klaar mee om telkens opnieuw in je valkuilen te stappen? Vind je het lastig om alle verleidingen in de supermarkt te weerstaan?  Verlang je naar het moment dat er voornamelijk gezonde producten in je boodschappentas zitten?

Wil je graag weten hoe je dit voor elkaar kunt krijgen? Je ontvangt de vier basis principes waar je meteen mee aan de slag kan gaan.

Tijdens mijn gratis online programma ontwikkel je een andere kijk op voeding, zodat jij van hard werken naar slim denken gaat.

Daarnaast ontvang je nog extra waardevolle tips en deel ik mijn ervaringen met jou.

5799 (2)

Over Inge

Hey, ik ben Inge van Helden en ik geloof dat werken aan je gezondheid mega belangrijk is, maar ook ruimte om te genieten van de mooie dingen in het leven en het eten wat daarbij hoort.

Dit is een mindset die ik mijn hele leven al heb gehad.

Mensen vertellen wat ze moeten gaan eten werkt in mijn ogen niet. Dit heb ik vijf jaar geleden toen ik mijn bedrijf begon zelf mogen ervaren.

Zelf geniet ik ook van een etentje en een wijntje. In een balans die voor mij goed voelt. Diezelfde keuze vrijheid  wil ik jou ook graag laten ervaren.

Daarom help ik nu als Coach en Biochemicus mensen zoals jij en ik om op een eenvoudige manier gezonder te gaan eten. Zodat jij zelf kan bepalen wat je wel en niet wilt eten. Dat geeft rust en vrijheid op de momenten die jij belangrijk vindt.

DEZE MENSEN gingen je voor!

jacolinena

Jacoline-

Regelmatig eet ik wat lekkers en geniet hier dan erg van. Dit past prima binnen mijn gezonde basiseetpatroon. Wat ik vooral anders doe is vooruit kijken en plannen, bijvoorbeeld een boterham eten met soep bij de lunch als ik weet dat we ‘s avond een verjaardag of feestje hebben. Ik zorg ervoor dat ik genoeg groente en fruit in huis heb en geniet van de momentjes met een kopje thee in de zon. De ene keer met een heerlijk koekje en de andere keer met een stuk fruit.

IMG_0708 (1)

Inge-

Ik ben anders gaan eten maar wel op een manier die bij mij past. Met gewoon normaal eten wat ik lekker vind. Zonder honger en calorieën tellen. Tijdens het traject viel ik 9 kilo af. Zonder heel veel moeite ben ik daarna nog 4 kilo afgevallen. Nu, na 6 maanden, zit ik op een eetpatroon waarmee ik op gewicht blijf. Daar kan ik prima mee leven en ervaar het niet als “levenslang”. Ik zit lekker in mijn vel.

RECEPTEN

BLOG