fbpx

BEN JIJ KLAAR VOOR EEN GEZOND, SLANKER EN ENERGIEK LEVEN?

Hey, Ik ben Inge. Ik help jou om grip op je eetpatroon te krijgen.
Zodat jij lekker in je vel komt te zitten
en maximaal kan gaan genieten van lekker eten.

Download mijn GRATIS e-book met mijn favoriete basis recepten
die mij energie geven om lekker de dag door te komen.

einde video dankpagina
6528

Hoe zie jij dit gezonde leven voor je?

Een van de belangrijkste elementen van een gezonde leefstijl is een gezond eetpatroon. Daarom is het van belang dat je leert om daar een prettige balans in te vinden. Leer omgaan met alle uitdagingen om je heen. En ontdek hoe jij het liefst wilt gaan eten.

Je vindt gezondheid heel belangrijk, maar je handelt er niet voldoende naar. Betrap jij je regelmatig op uitstelgedrag of dat je aan het goedpraten bent? En hoop je, telkens opnieuw, dat je morgen wel gemotiveerd bent om vol te houden?

Waar je echt naar verlangt is het moment waarop je eetpatroon vanzelfsprekend is. Dat je er niet meer zo bij na hoeft te denken. Je nieuwe eetpatroon geeft je een gezond en fit lichaam. Zodat jij met meer energie en meer vrijheid kunt gaan genieten van alles wat het leven je te bieden heeft.

Tijd voor verandering!

Meer over mij

Vijf jaar geleden gooide ik rigoureus het roer om. Dat was hard nodig om weer in balans te komen. Ik ontdekte stapje voor stapje dat ik mijzelf onbewust had klem gezet. Met de beste bedoelingen, dat wel.

Ik ontdekte hoe ik mijn energie weer kon terugpakken door zowel gezonder te gaan eten en mijn mindset aan te pakken. Mijn klachten gingen weg en ik kreeg mijn leven weer terug. De impact vond ik verbazingwekkend en ik geniet iedere dag van het resultaat.  Mijn zelfvertrouwen groeit nog steeds met de dag en ik ben enorm dankbaar dat ik mijn kennis en ervaring met jou mag en kan delen.

DEZE MENSEN gingen je voor!

jacolinena

Jacoline-

Regelmatig eet ik wat lekkers en geniet hier dan erg van. Dit past prima binnen mijn gezonde basiseetpatroon. Wat ik vooral anders doe is vooruit kijken en plannen, bijvoorbeeld een boterham eten met soep bij de lunch als ik weet dat we ‘s avond een verjaardag of feestje hebben. Ik zorg ervoor dat ik genoeg groente en fruit in huis heb en geniet van de momentjes met een kopje thee in de zon. De ene keer met een heerlijk koekje en de andere keer met een stuk fruit.

IMG_0708 (1)

Inge-

Ik ben anders gaan eten maar wel op een manier die bij mij past. Met gewoon normaal eten wat ik lekker vind. Zonder honger en calorieën tellen. Tijdens het traject viel ik 9 kilo af. Zonder heel veel moeite ben ik daarna nog 4 kilo afgevallen. Nu, na 6 maanden, zit ik op een eetpatroon waarmee ik op gewicht blijf. Daar kan ik prima mee leven en ervaar het niet als “levenslang”. Ik zit lekker in mijn vel.

De nieuwste berichten over Voeding & Mind