fbpx

Gezonder, Fitter
en Energieker

Tijdens de
1-op-1 coaching
gaan wij daar
samen aan werken!

Inge
van Helden

Biochemicus,
lifestyle- en gedragscoach

Gezonder, Fitter
en Energieker

Door meer rust en
ruimte in je hoofd.
Dan gaan wij daar
samen aan werken!

Inge van Helden

Biochemicus, Lifestyle- & Gedragscoach

Op welke manier zou jij met gezond eten bezig willen zijn?

Ben jij die enthousiaste en gedreven persoonlijkheid die bewust in het leven wil staan? En herken jij je hier in?

‘Hoe komt het nou dat het mij niet lukt om een gezonder eetpatroon vast te houden?’ Hoe vaak heb je jezelf die vraag gesteld de afgelopen tijd? Misschien ben je afgelopen maand weer met iets nieuws begonnen, maar hoe zit dat de komende maanden? Ga je het volhouden?

Vraag jij je af: ‘Wat kan ik nog meer proberen om die fittere persoon in de spiegel te zien?’ Continu voel je de druk van “niet mogen eten” en ben je op zoek naar nieuwe manieren voor snel resultaat. Maar heeft het je nog niet gebracht waar je op had gehoopt.

 • Je weet heel goed wat gezond eten is, maar omdat je niet krijgt waar naar je verlangt begin je steeds meer te twijfelen en ga je nog harder je best doen.
 • Je bent in je hoofd veel te vaak met eten bezig.
 • Je wordt steeds moedelozer omdat je niet meer weet wat goed voor je is.
 • Je ervaart een onrust in jezelf, waardoor je op de gezellige momenten nooit echt maximaal kan genieten van je eten.
 • Altijd is er ergens wel een gevoel van spijt.

‘Ik geloof in de kracht van de mindset. Als je dat op een heldere en duidelijke manier overbrengt is het life-changing.’

6528

Ik ben er van overtuigd dat het voor jou ook mogelijk is om een eetpatroon te ontwikkelen waar jij je helemaal happy bij voelt.

Als het nu niet lekker loopt, ontbreekt het je waarschijnlijk aan overzicht en ruimte in je hoofd. Herkenbaar? Weet dan dat er een oplossing is: Er is altijd een mogelijkheid om het anders te gaan doen. Alleen heb jij die mogelijkheid nog niet ontdekt.

Gezonder gaan eten zie ik als een leerproces. Dat je er een gezonder uiterlijk van krijgt is altijd een gevolg van wat je doet. Pas wanneer je weet hoe je een gezond eetpatroon onder controle krijgt, boek je blijvend resultaat.

Tijdens de 1-op-1 coaching ga ik je in dit proces begeleiden. Je krijgt meer inzicht, rust en ruimte in je hoofd. Zodat jij het uitgewerkte stappenplan, richting een gezond eetpatroon, optimaal kunt gaan toepassen.

‘Niet zo gek lang geleden was ik mensen nog aan het vertellen wat ze moesten eten. Maar daar zit het ‘m niet in.’

Het gevecht om onze gezondheid is één van de grootste uitdagingen voor de komende jaren. Gezond eten speelt hierbij een mega belangrijke rol. Om jou hierbij te helpen, zet ik mijn kennis van de biochemie en menselijk gedrag om in praktische tools. Door middel van een helder stappenplan krijg je meer grip op je eetgedrag.

Sinds 2015 heb ik al meer dan 500 mensen online en offline mogen helpen. Duidelijk zijn in wat je wilt en nergens op gaan zitten wachten. Dat is wat je verder helpt. Ik vind het een eer om je daarmee te mogen inspireren.

Wat zeggen de deelnemers?

-Angelique-

Ik zie nu duidelijk waar ik klemloop en meer met mijzelf bezig kan zijn. Inge straalde rust uit en gaf mij alle gelegenheid om mijn verhaal te vertellen. Ik heb de reis er zeker voor over gehad en geef de sessies een 9!

-Ali-

Ik kan nu, oprecht, zeggen dat ik lekker in mijn vel zit. Ik heb lang gedacht ik dat ik nog 3 kilo extra moest afvallen om dat te bereiken. Maar ik ben gewoon tevreden als ik in de spiegel kijk.

-Yvette-

Bij ieder gesprek met Inge zag ik een ander perspectief waardoor ik meer structuur, houvast & zelfvertrouwen kreeg. Op mijn werk kom ik nu met energie de dag door en ik krijg complimenten over hoe ik er nu uit zie. Hier ben ik ontzettend bij mee. Ik raad het iedereen aan.”

ZO GAAN WE TE WERK BIJ DE VIP COACHING

 • Na je aanmelding maken we een afspraak voor een VIP sessie van 2,5 uur. Vooraf aan deze sessie krijg je een drietal opdrachten. Deze opdrachten maak je vooraf en neem je mee.
 • Tijdens de VIP sessie gaan we hier verder op door en gaan we de rust en ruimte maken in je hoofd. Zodat je de vertaalslag naar je eigen leven kan maken.
 • Hierna ga je meteen verder met het Relaxed & Healthy Experience programma zodat je hetgeen wat je hebt geleerd meteen stap-voor-stap gaat toepassen richting een blijvend gezonder eetpatroon.
 • Tijdens dit programma hebben we nog twee keer (video) contact zodat je de persoonlijke punten waar je op vast loopt kan bespreken. Eventuele inhoudelijke vragen over het programma stel je in een besloten Facebookgroep.

LET OP! DIT PROGRAMMA IS NIET VOOR IEDEREEN

Ik wil hier heel duidelijk over zijn. Je hebt vast wel eens gehoord: doe je wat je deed, krijg je wat je kreeg. Alleen mensen die bewust in het leven willen staan en die, ondanks gevoelens van onzekerheid, bereid zijn om iets anders te gaan doen dan wat ze gewend waren zullen maximaal profiteren van de VIP coaching. Ik ga er alles aan doen om het maximale uit je naar boven te halen. Maar dat kan ik niet alleen!

INVESTERING

Je investering voor deze exclusieve 1-op-1 coaching bedraagt NU €499,- incl. btw. (Normale prijs €589,-)

 • 2,5 uur VIP sessie waarbij we de basis voor rust en ruimte in je hoofd gaan leggen.
 • Je krijg alle tools, technieken en video’s uit het Relaxed & Healthy Experience programma. Dit programme bestaat uit 6 modules waarbij je stap voor stap aan je eigen gezonde eetpatroon werkt. Dit doe je in je eigen tempo.
 • 2 x 60 minuten opvolging door middel van (video) coaching. De punten waar je op vastloop bespreken we zodat je tot een oplossing komt.
 • 2 x vragen stellen per mail.
 • Inhoudelijke vragen over het programma (wanneer een opdracht je bijvoorbeeld niet helemaal duidelijk is) stel je in een bijbehorende private Facebookgroep. De persoonlijke zaken bespreek je 1-op-1 of via het mailcontact.

WANNEER

Dit 1-op-1 programma wordt maximaal 4x per maand gestart. Ik draai geen productiewerk! De 2,5 uur VIP sessie vindt plaats in de mooie praktijkruimte in Hendrik-Ido-Ambacht op ma-di-woe of donderdag.

VOORDEEL:

Jouw zorgverzekering vergoed mogelijk (een deel van) de kosten van de VIP coaching. Klik hier om te zien of jouw aanvullende verzekering een vergoeding biedt.

VIP COACHING

EENMALIGE INVESTERING

499,- INCL. BTW

(NORMAAL PRIJS 589,-)

WAT GEBEURT ER ALS JE JE AANMELDT?

 • Op werkdagen neem ik binnen 48 uur per mail contact met je op zodat we een geschikt bel moment kunnen treffen om alle afspraken te plannen. Daarna ontvang je meteen de opdrachten ter voorbereiding aan onze eerste afspraak. Als je nog twijfels of vragen hebt. Mail mij gerust: inge@relaxedgezond.nl. Ik lees alles persoonlijk.
 • We gaan als eerste samen een volledige ochtend aan de slag zodat je meteen een stevige basis neerzet.
 • Je krijgt na de eerste afspraak alle tools en het stappenplan van de Relaxed & Healthy Experience zodat je alle inzichten direct in de praktijk kunt gaan toepassen.
 • Je krijgt een gezonde balans in je eetpatroon waardoor je gaat afvallen, je fitter gaat voelen. Maar bovenal meer rust in je hoofd gaat ervaren doordat je niet meer de hele dag met eten hoeft bezig te zijn.
 • Je weet waar je de focus op moet leggen zodat je niet meer terug valt in je oude patroon.

 

Heb je nog vragen?

Wanneer ik je betaling ontvangen heb neem ik direct, uiterlijk 48 er na, contact met je op. Dan plannen, bijvoorkeur telefonisch, de eerste sessie. Vervolgens ontvang je meteen de eerste opdrachten die je vooraf aan de eerste sessie maakt.

Plan gerust een gratis kennismaking. Dan nemen we jouw vragen eerst even door.

Als je ergens allergies of bepaalde voeding niet goed verdraagt dan weet je dat. Dat wil niet zeggen dat je dan niet gezonder kan gaan eten. Je zult er alleen wel zelf rekening mee moeten houden. Dit programma draait om het ontwikkelen van gezonde eetgewoontes. Bij klachten raden we altijd een bezoek aan een arts aan.

Deze cursus is er speciaal voor de bewuste levensgenieter die alles uit het leven wil halen. Geloof jij dat in investeren in jezelf de beste lange termijn keuze is en is een verandering in levenstijl echt wat je wilt? Dan zijn mijn (online) programma’s de juiste match.

Wanneer je recht hebt op een vergoeding van de verzekering (KLIK HIER om te checken). Dan ontvang je een separate factuur die je rechtstreeks bij je zorgverzekering kan indienen. Check bij twijfel altijd vooraf je verzekering!