fbpx
veelgestelde vragen

FAQ

De factuur ontvang je per mail in pdf-format. Deze dien je zelf in bij je zorgverzekering. Indienen bij de zorgverzekering kan zodra de laatste datum van de coachingsessies, zoals vermeld op de factuur, is verstreken. Het kan dus zijn dat je een stukje van de coaching voorschiet en dat dus achteraf terug krijgt van de verzekering.
Je ontvangt nadat je hebt aangeven dat je wilt starten de factuur per mail. Je hebt de mogelijkheid om per Ideal te betalen maar een bankbetaling kan ook. Bij afname van een vervolgafspraak ontvang je de factuur direct nadat je de afspraak gemaakt hebt.
Ja dat kan! Het is mogelijk om de kosten in 2 of maximaal 3 maandelijkse termijnen te betalen.
Voedingsadvies wordt vergoed uit veel aanvullende pakketten. Klik hier om te zien of jouw zorg verzekering vergoed.
Wanneer je tijdens de kennismaking coachingsafspraken hebt gemaakt ga ik voor je aan de slag en maak ik tijd voor je vrij. Deze afspraken zijn dus voor beide partijen bindend. Mocht je een van de coachingssessies willen afzeggen dan kan dat uiterlijk 24 uur voor je afspraak op werkdagen. Afspraken op maandag graag de vrijdag ervoor, voor 12.00 's middags afmelden. Bij ziekte en noodgevallen maken we een uitzondering! Mailen naar inge@voedingscoachambach.nl of Appen: 06-53715031.